Detecta i allunya a les persones tòxiques de la teva vida

Persones tòxiques… Al món hi ha d’haver de tot, i així es, hi ha persones bones, honestes, que et parlen i tracten de tot cor, sinceres… i altres en canvi que son per naturalesa envejoses, abusadores, manipuladores, mentideres, tiranes, egoistes i avaricioses, son persones que intenten involucrar als demés en situacions conflictives on elles solen quedar sempre com “els bons de la pel·lícula” quan en realitat de bons tenen més aviat poc.

Sorprèn la gran capacitat de mentir, inventar i fer que el mon rodi al seu interès, sorprèn aquesta capacitat de “doble cara” que utilitzen al seu parer.

Son el que anomenem persones tòxiques o persones emocionalment poc sanes.

La gent tòxica està a tot arreu, al treball, entre els amics i inclús en la teva pròpia família. Són persones que els encanta estar rodejats de gent i amb una forta por a sentir-se o estar soles. Les persones tòxiques poden ser de diverses maneres, però tenen aspectes comuns que a continuació mencionarem per a que us sigui més fàcil detectar aquest tipus de persones a temps i allunyar-les de la vostra vida.

  1. Solen ser persones insegures, en general solen criticar i analitzar cada un dels passos de la gent del seu voltant. Alerta, aquí està la primera senyal, solen ser persones molt falses, i si ho són amb els demés qui ens diu que no ho seran amb nosaltres?.
  2. Creuen tindre sempre la raó. Les discussions sempre es converteixen en debats que han de guanyar on sempre són els altres els que estan equivocats, i si per això han de manipular la informació o a les persones, no tinguis dubte de que ho faran.
  3. Son molt dramàtics, son persones que necessiten tindre constants episodis de crisis, conflictes o drames, sembla ser que les rutines diàries d’una vida tranquil·la no va amb ells. A més a més sempre es mostraran com les víctimes de qualsevol succés.
  4. La opinió del demés els causa ansietat, solen ser persones que estan preocupades constantment pel que pensaran els altres d’elles, intentaran en tot moment i gracies a la seva facilitat per tindre aquesta “doble cara”quedar bé amb tothom, inclús amb aquells als que critiquen sense parar i dels quals els hauràs escoltat dir barbaritats. Tenen por a la soledat, per això, el seu gran ímpetu per mantenir moltes relacions “d’amistat” i cordialitat.
  5. Solen ocultar coses. Són persones que per por a que els demés es decebin amb ells, solen ocultar moltes de les coses que fan. Per tant estableixen relacions on predomina l’engany i la poca sinceritat.
  6. Els agraden les “xafarderies”.
  7. Solen queixar-se per tot.
  8. Són persones que necessiten estar en contacte amb tu constantment, t’absorbeixen i apareixen a la teva vida de manera ràpida i invasiva, ocupant la major part del teu temps lliure. 9. Intentaran que la teva manera de veure el món sigui com la d’ells i et posaran en contra de la gent del teu voltant.

Així que aquí teniu el meu consell:

ALERTA, no confiïs a cegues amb les persones, perquè per desgracia el món no està ple només de bones persones, no deixis que ningú domini els teus pensaments, ni les teves relacions ni les teves conductes, i sobretot TRANQUIL/A si has tingut la mala sort de creuar-te a la teva vida amb una persona tòxica, perquè de tot se’n aprèn i al final t’acabaràs oblidant el dany causat, perquè al final recorda que per tu només va ser una persona més que no va merèixer formar part del teu camí.