PsicoEstudi

Centre de Psicologia a Reus

La Nostra Història

El centre de psicologia i reeducacions psicopedagògiques PsicoEstudi situat a Reus, ha estat creat amb la finalitat i la il·lusió de contribuir en la millora del benestar psicològic i de la salut dels nostres pacients, oferint una atenció integral i personalitzada en les diverses problemàtiques i preocupacions.

La nostre tasca abasteix sis àreas; psicologia infantil i juvenil, psicologia jurídica, psicologia d’adults, teràpia de parella, psicologia familiar i reeducacions psicopedagògiques.

El nostre principal objectiu és acompanyar, escoltar i proporcionar les eines i estratègies necessàries a totes i cadascuna de les persones que diposita la seva confiança en nosaltres per aconseguir el benestar emocional desitjat, reben els tractaments que s’han demostrat més eficients per solucionar els seus problemes psicològics. És per això que els nostres professionals estan constantment revisant les noves investigacions i publicacions amb la finalitat d’oferir als nostres pacients el millor servei.

La gran vocació per la nostra professió ens porta a oferir un tracte de cordialitat, confidencialitat i ètica professional, sempre des de la postura més propera i humana.

 

“El més important a la vida és saber ser feliç amb un mateix per, així, poder fer feliços als demés.”

El Nostre Centre

logo_Psicoestudiportada
Centre PsicoEstudi
Carrer Sant Ferran 12
43202 Reus

PsicoEstudi

Centro PsicoEstudi Reus

La ubicación de nuestro centro

El Nostre Equip

El nostre centre el forma un equip de professionals de l’àmbit de la psicologia i psicopedagogia amb una amplia i constant formació per oferir uns serveis d’alta qualitat a cadascun dels nostres pacients.

Patricia Rico García

Patricia Rico García

Direcció i Coordinació

Màster en Neuropsicologia Clínica, Institut tècnic d’estudis aplicats ITEAP

Psicòloga col·legiada pel Col·legi de Psicologia de Catalunya, número 18909.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili.

Màster en psicologia clínica, legal i forense per la Universitat Complutense de  Madrid.

Postgrau expert en crisis, emergències i catàstrofes per l’Institut Europeu de formació i consultoria INEFOC, avalat per “La Asociación Española de Psicología clínica aplicada” (AEPCA).

Certificat professional de Psicòloga Sanitaria.

Curs d’especialització en reeducacions psicopedagògiques.

Curs d’especialització en reeducació de les matemàtiques.

Monitora de programes educatius.

Membre del grup de treball en Investigació i actualització en psicologia Forense del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, delegació de Tarragona.

Membre de les llistes TIP (torn d’intervenció pericial) com psicòloga inscrita a actuacions forenses en els jutjats de Tarragona durant l’any 2015.

 

Mireia Parera Vives

Col·laboradora

Psicòloga col·legiada pel Col·legi de Psicologia de Catalunya, número 18908.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili.

Màster en educació secundària per la Universitat Internacional de la Rioja.

Postgrau expert en crisis, emergències i catàstrofes per l’Institut Europeu de formació i consultoria INEFOC, avalat per “La Asociación Española de Psicología clínica aplicada” (AEPCA).

Certificat professional de Psicòloga Sanitaria.

Postgrau expert en prevenció de drogodependències per l’Institut Europeu de formació i consultoria INEFOC, avalat per “La Asociación Española de Psicología clínica aplicada” (AEPCA).

Curs teòric aplicat d’avaluació psicològica i clínica pel Centre de Psicologia Aaron Beck

 

Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Reeducacions Psicopedagògiques

La reeducació psicopedagògica va dirigida a nens i adolescents que el seu rendiment acadèmic es troba per sota del desitjat per diferents motius.

Tractaments psicològics

Infantil i Juvenil, Adults, Parelles i Famílies

Psicologia Jurídica

L’Administració de Justícia necessita en ocasions la participació de psicòlegs experts per aclarir les accions de l’home i aportar soluciones vàlides

Tallers

Tallers per a nens i adolescents Tallers per a joves i adults